Vélemények

Megkérem kedves megrendelőimet, hogy legyenek szívesek itt megosztani velem és a többi látogatóval is a szolgáltatással kapcsolatos tapasztalataikat, véleményüket. Köszönöm!

Üdvözlettel: Glasz György

6 hozzászólás

  1. Tökéletes volt az esküvőnk, amiben nem kevés szerepe volt a dj-nek! Nagyszerű hangulat, a legjobb zenékkel és egy igazán kedves és megbízható csapattal. A dj-t és a fotóst is nagyon ajánlom mindenkinek.
    Korrekt, pontos, segítőkész.

  2. Nagyon szuperül sikerült a retró party, négy órán keresztül táncoltunk, annyira jó zenék szóltak. Régi zenei ritkaságokat is hallottam.
    A dj tapasztalt, profin mixel, látszik, hogy nem most kezdte a pályát. Csak ajánlani tudom! Köszönjük az élményt!

  3. Az augusztusi retró buli fergeteges volt! A dj pontos, megbízható és nagyon jó hangulatot keltett. Egész este táncoltunk nagyon jó zenékre. Merem ajánlani az ilyen jellegű rendezvények lebonyolítására. Szeretettel várjuk a következő retró bulit!

  4. Ugyan nem a násznép tagja voltam az esküvőn, ahol Ő szolgáltatta a zenét, hanem esküvői videósként tevékenykedtem, de ritkán hallani ennyire változatos, minőségi zenéket ilyen rendezvényeken. A hangzás, a fények, az alkalmazkodás a hangulathoz kimagasló volt részéről. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  5. Én csak annyit szeretnék írni, hogy piszok jó DJ!

  6. Életünk legszebb napját tetted tökéletessé, kiváló zene volt végig, retrotól-napjainkig! Csak ajánlani tudom mindenkinek DJ Glaszt! Ne habozzatok, és ne is keressetek mást! Ő az igaziii!!! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük